GOSSIP

O διάσημος ηθοποιός Jim Parsons παντρεύτηκε τον αγαπημένο του

To τηλεοπτικό κοινό τον λάτρεψε στο ρόλο του υποχόνδριου, αντικοινωνικού και ιδιοφυή Dr Sheldon Cooper στη δημοφιλή κωμική σειρά The Big Bang Theory,

Τώρα, στα 44 του χρόνια, ο ηθοποιός Jim Parsons μπήκε στη λίστα των χολιγουντιανών σταρ που τόλμησαν να κάνουν γάμο με άτομο του ιδίου φύλου.
Σύμφωνα με την Page Six, ο διάσημος ηθοποιός παντρεύτηκε τον Todd Spiewak, με τον οποίο διατηρούσε δεσμό τα τελευταία 15 χρόνια. 


Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο γάμος τους έγινε το περασμένο Σάββατο σε κλειστό φιλικό κύκλο στο Rainbow Room στη Νέα Υόρκη. Εκρπόσωπος του διάσημου ηθοποιού επιβεβαίωσε την είδηση.

Ο Parsons το 2012 είχε δηλώσει ανοιχτά πως είναι gay στους New York Times και είχε πει πως διατηρούσε 10ετή δεσμό, ενώ σε δηλώσεις του μέσω social media είχε χαρακτηρίσει τη γνωρίμια του με τον Todd ως το καλύτερο πράγμα που συνέβη στη ζωή του. Βέβαια σε συνέντευξή του στην Ellen Degeneres το 2014 είχε πει πως δεν σκπέφτoνταν το γάμο, ωστόσο προφανώς άλλαξε γνώμη.

Πολλοί δε, σχολιάζουν το γεγονός πως ο γάμος του συμπίπτει χρονικά και με την τηλεοπτική πρόταση γάμου που έκανε ως Sheldon στην Amy στο φινάλε της νέας σεζόν του Big Bang Theory.

O Todd Spiewak και ο  Jim Parsons  

 

Η πρόταση γάμου του Shledon στην Amy

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!