GOSSIP

Έξαλλη η κόρη του Michael Jackson με διάσημο ηθοποιό που μιμείται τον πατέρα της

Οργισμένες αντιδράσεις από φαν του Michael Jackson προκάλεσε το τρέιλερ μιας νέας τηλεοπτικής σειράς. Αλλά τη πιο οργισμένη αντίδραση την είχε η κόρη του βασιλιά της ποπ η Paris Jackson.

Πριν από λίγα 24ωρα προβλήθηκε το τρέιλερ της νέας κωμικής τηλεοπτικής σειράς του βρετανικού Sky Arts και έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.
Η σειρά λέγεται Urban Myths: A Brand New Collection of Comedies και περιλαμβάνει ένα λαμπρό καστ ηθοποιών που υποδύονται γνωστά πρόσωπα: από τον Αδόλφο Χίτλερ μέχρι τον Μάρλον Μπράντο και την Ελίζαμπεθ Τέιλορ.
Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο βραβευμένος Βρετανός ηθοποιός Joseph Fiennes ο οποίος υποδύεται τον Michael Jackson.
H μεταμόρφωση του γνωστού ηθοποιού σε Michael Jackson προκάλεσε αμέσως την οργή πολλών, που βρίσκουν απαράδεκτο τον τρόπο με τον οποίο ο ηθοποιός στην ουσία σατιρίζει την εμφάνιση του Jackson.
Όπως αναφέρει το CNN την πιο οργισμένη αντίδραση την εξέφρασε μέσω twitter η κόρη του Michael Jackson η Paris, η οποία έγραψε πως την "προσβάλλει σε απίστευτο βαθμό" και πρόσθεσε πως σίγουρα το ίδιο αισθάνονται και πολλοί άλλοι  ενώ κατέληξε με το να λέει πως αυτό το θέαμα της προκαλεί εμμετό! 

Δείτε το επίμαχο tweet και το τρέιλερ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!