GOSSIP

O Jaden Smith δήλωσε πως υπήρξε... βαμπίρ!

Όχι δεν κάνουμε πλάκα. Ο 18χρονος γιος του διάσημου ηθοποιού Will Smith σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε πως υπήρξε βαμπίρ και μάλιστα ίσως δεν αστειεύεται.

Η συνέντευξη δόθηκε στο γαλλικό περιοδικό Numéro (ποζάρει και στο νέο εξώφυλλο με τον τίτλο "ο μικρός πρίγκιπας του Χόλιγουντ 2.0" ) και κυρίως αφορούσε τη σχέση του νεαρού με τον κόσμο της μόδας. Όμως το απόσπασμα με το οποίο όλοι ασχολούνται είναι αυτό στο οποίο ο Jaden εμφανίζεται να δηλώνει πως ήταν βρυκόλακας!

Συγκεκριμένα ο ίδιος αναφέρει πως σε κάποια περίοδο της ζωής του υπήρξε gothic και προσθέτει "Φορούσα μόνο μαύρα και απέφευγα τον ήλιο γιατί ήμουν βαμπίρ" . Μετά από αυτή τη δήλωση ο δημοσιογράφος που έκανε τη συνέντευξη, ο Olivier Joyard, έσπευσε να τον ρωτήσει "Πώς ήσουν βαμπίρ; Τί εννοείς;" για να εισπράξει την απάντηση του Jaden "Ήμουν στα αλήθεια βαμπίρ. Δεν μπορούσα να εκθέσω τον εαυτό μου στον ήλιο κα φορούσα μόνο μαύρες καπαρντίνες" και πρόσθεσε πως τώρα ευτυχώς δεν είναι βαμπίρ, έχει ξεπεράσει αυτή τη φάση και πλέον κυκλοφορεί μέρα και φοράει και χρωματιστά ρούχα. Τ

Τώρα δεν ξέρουμε αν αυτή η δήλωση ήταν για πλάκα ή αν όντως πιστεύει πως υπήρξε βαμπίρ, αλλά η συγκεκριμένη συνέντευξη κάνει το γύρο του κόσμου, αποκλειστικά και μόνο χάρη σε αυτή τη δήλωση. Πάντως, ο Jaden συχνά έχει χαρακτηριστεί "εκκεντρικός" από συνεργάτες του και δημοσιογράφους που τον έχουν γνωρίσει και αν το παιδί πραγματικά τα πιστεύει αυτά που λέει, τότε τα έχει τα θεματάκια του!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!