GOSSIP

Δεν φαντάζεστε πόσα χρεώνει η Madonna όσους θέλουν να της μιλήσουν

Η βασίλισσα της ποπ σπάνια επιτρέπει σους φαν της να τη γνωρίσουν από κοντά (τα γνωστά meet & greet εισιτήρια στις συναυλίες), αλλά όταν το κάνει αυτό κοστίζει πολύ ακριβά!

Η διάσημη τραγουδίστρια στις 2 Δεκεμβρίου θα κάνει μία συναυλία στο Μαϊάμι με τον τίτλο "An Evening of Music, Art, Mischief & Live Performance" και μόνο 400 άτομα θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το σόου της 58χρονης σταρ και ο καθένας θα πρέπει να πληρώσει ένα εισιτήριο αξίας 5.000 δολαρίων!

Και αν το απλό εισιτήριο σας φαίνεται ακριβό πού να ακούσετε την τιμή του VIP εισιτηρίου. Συγκεκριμένα όποιος διαθέτει 150.000 δολάρια μπορεί να εξασφαλίσει ένα τραπέζι για 10 άτομα, ώστε να παρακολουθήσει το σόου με την παρέα του και από αυτά τα 10 άτομα οι 4 θα έχουν την ευκαιρία να πάνε στα παρασκήνια, να γνωρίσουν την Madonna από κοντά και να έχουν μία σύντομη συνομιλία μαζί της. Βέβαια όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Raising Malawi, αλλά και πάλι, πολλοί σχολιάζουν πως τα ποσά είναι εξωφρενικά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!