GOSSIP

Η Selena Gomez "κρύβεται" σε κέντρο αποκατάστασης ψυχικής υγείας ;

Τον περασμένο Άυγουστο η διάσημη τραγουδίστρια Selena Gomez ανακοίνωσε πως σταματά για λίγο τις δημόσιες εμφανίσεις της για να αντιμετωπίσει προβλήματα που σχετίζονται με άγχος, κατάθλιψη και κρίσεις πανικού.

Και πράγματι η 24χρονη ποπ σταρ απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και εβδομάδες. Τώρα σε νέο του δημοσίευμα το περιοδικό Us Weekly ισχυρίζεται πως πολλές πηγές του επιβεβαιώνουν την πληροφορία πως η Selena βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης ψυχικής υγείας στο Τενεσί των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τις πηγές, η Selena έχει πάει σε ένα "ήσυχο μέρος" που βρίσκεται κάπου κοντά στο Νάσβιλ και δηλώνουν πως μπορεί το 2014 η Selena να είχε αποσυρθεί γιατί είχε διαγνωστεί με το αυτοάνοσο νόσημα Λύκος, αλλά τώρα η "εξαφάνισή" της έγινε αποκλειστικά για θέματα ψυχικής υγείας. Θυμίζουμε πως η Selena ακύρωσε 34 συναυλίες της που θα γίνονταν στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της Revival (η οποία σημείωνε τεράστια επιτυχία), ενώ μέσα στο περασμένο καλοκαίρι είχε ξεσπάσει σε κλάματα πάνω στη σκηνή στη Τζακάρτα (δες το κάτω βίντεο). 
Πάντως σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Selena παράλληλα απέχει και από τα στούντιο, μολονότι υποτίθεται πως θα ηχογραφούσε νέο άλμπουμ. Τέλος το περιοδικό αναφέρει πως άλλες πληροφορίες του αναφέρουν πως η Selena περνάει αρκετό χρόνο με την οικογένειά της και πως υπάρχουν αναφορές από μαγαζάτορες στο Τενεσί που δηλώνουν πως είδαν την Selena στις 8 και 9 Οκτωβρίου, να απολαμβάνει δείπνο με την μητέρα της και τον πατριό της, αλλά και πρωινό την επόμενη μέρα με τους παππούδες της και πως και στις δυο περιπτώσεις η Selena ήταν απλή, φιλική και χαμογελαστή.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!