GOSSIP

Tribeca: Η νεοϋορκέζικη γειτονιά των celebrities [εικόνες]

Η περιοχή της Tribeca είναι εδώ και χρόνια η αγαπημένη γειτονιά των καλλιτεχνών του Μεγάλου Μήλου και κυρίως των εικαστικών που έβρισκαν στα τεράστια loft της περιοχής τους ιδανικούς χώρους για να στεγάσουν τα ατελιέ τους.

 Τώρα η Tribeca όπως αναφέρει και το Business Insider γίνεται η αγαπημένη γειτονιά των stars και του μουσικού στερεώματος. Από την Βeyonce μέχρι την Taylro Swift δείτε ποιοι celebrities έστησαν το σπιτικό τους στην περιοχή. Βέβαια δεν στέριωσαν όλοι.

 

1. Οι Beyoncé Knowles και  Jay Z, μεταξύ των άλλων πολυτελών ακινήτων που έχουν σε όλο τον πλανήτη αγόρασαν και ένα penthouse στην Hudson Street που η αξία του αγγίζει τα 6,9 εκατομύρια δολάρια. 

2 Ο τραγουδιστής των Coldplay Chris Martin και η πρώην συζυγός του Gwyneth, είχαν κατά καιρούς πολλά ακίνηταα στην περιοχή. Το 2005 ένα loft στην Harrison Street αξίας 7.95 εκατομυρίων δολαρίων, το οποίο το πούλησαν ένα 13.65 εκατομυρίων δολαρίων όταν μετακόμισαν στην Αγγλία και μετά αγόρασαν ένα  penthouse στην Laight Street το 2007.

3. Η Katy Perry το 2010 με τον τότε σύζυγό της  Russell Brand είχαν αγοράσει ένα λοφτ στην North Moore Street, αξίας 2.68 εκατομυρίων .

4. Ο  Justin Timberlake από το 2008 μέχρι το 2011 έμενε σε ένα εργοστάσιο! Στο Pearline Soap στη Washington Street, που το αγόρασε 4.77 εκατομύρια δολάρια

5. Η Mariah Carey το 2001 αγόρασε τους τρεις τελευταίους ορόφους του Franklin Tower έναντι 9 εκατομυρίων.

6. Η Taylor Swift αγόρασε το penthouse που βρίσκεται στην Franklin Street από τον σκηνοθέτη του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών Peter Jackson έναντι 20 περίπου εκατομυρίων δολαρίων για να γίνει το σπίτι της όσο ετοίμαζε το άλμπουμ της «1989»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!