GOSSIP

H Kim Kardashian απέχει από τα social media και αυτό της κοστίζει ακριβά

Από τη στιγμή που άρχισε να συζητιέται πως η επίδειξη πλούτου που έκανε η Kim στα social media ήταν αυτή που την έκανε στόχο ληστών, η Kim έχει αλλάξει στάση.

Το τηλεοπτικό reality των Kardashians αναβλήθηκε επ' αόριστον ύστερα από δική της έκκληση και εδώ και 5 μέρες δεν έχει ποστάρει τίποτα στο Διαδίκτυο. Ο οικονομικός σύμβουλος πολλών celebrities, o Samuel Rad, μιλώντας στο αμερικανικό People, εξήγησε πως αυτή η αποχή της κοστίζει πολύ ακριβά. Συγκεκριμένα αναφέρει πως  κάθε της ποστ στα social media αξίζει περίπου 20.000 δολάρια ως υπεραξία που προσθέτει στο brand "Kardashian" ενώ το ποσό αυξάνεται ακόμα περισσότερο αν το ποστ περιλαμβάνει και διαφήμιση ή προώθηση κάποιου προϊόντος. Έτσι συνολικά εκτιμάται πως η αποχή της Kim από τα social media, την τηλεόραση και γενικότερα τις  δημόσιες εμφανίσεις, μπορεί να της κοστίζει μέχρι και 1 εκατομμύριο δολάρια το μήνα! 
Βέβαια ο ίδιος ειδικός αναφέρει πως όταν αποφασίσει να επιστρέψει στη δημοσιότητα η αξία του κάθε της ποστ (και ειδικά των πρώτων μετά την αποχή) θα αυξηθεί σε απίστευτο βαθμό και ίσως τελικά όλο αυτό να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τις μετοχές της στη διεθνή showbiz.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!