GOSSIP

Άλλοι βρίζουν και άλλοι στηρίζουν την Kim που έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας

Χαμός γίνεται στο Διαδίκτυο μετά την ανακοίνωση της είδησης πως η Kim Kardashian έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας στο διαμέρισμά της στο Παρίσι.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η Kim και οι σωματοφύλακές της δέχτηκαν επίθεση από άγνωστους άνδρες που με την απειλή όπλου την λήστεψαν μέσα στο διαμέρισμά της στο Παρίσι. Η ληστεία έγινε από πέντε ένοπλους άντρες, γύρω στις 03:00 σήμερα και εικάζεται πως οι άνδρες ήταν ντυμένοι ως αστυνομικοί, έδεσαν την Kim και τους σεκιουριτάδες της μέσα στο μπάνιο και απέσπασαν κοσμήματα αξίας εκατομμυρίων ευρώ. Η αστυνομία του Παρισιού έχει ξεκινήσει σχετική έρευνα. Η είδηση προκάλεσε νέο πανικό στο Διαδίκτυο, όμως πολοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να κάνουν πικρόχολα σχόλια για το όλο συμβάν. Έτσι ειπώθηκαν ειρωνικά σχόλια όπως "πού ήταν το συνεργείο με τις κάμερες;" ακόμα και ατάκες που έλεγαν πως το μόνο έγκλημα που έκαναν οι ληστές ήταν πως δεν πάτησαν την σκανδάλη για να απαλλάξουν την ανθρωπότητα από την μετριότητα των Kardashians! 
Αυτά τα σχόλια προκάλεσαν την αντίδραση celebrities όπως ο τηλεπαρουσιαστής James Corden, o Piers Morgan και το μοντέλο και φίλη της Kim, Chrissie Teigen που με τη σειρά τους έσπευσαν μέσω social media να χαρακτηρίσουν απάνθρωπα αυτά τα σχόλια, να θυμίσουν πως η Kim είναι μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος και πως γενικότερα δεν μπορείς να κάνεις πλάκα με την τραυματική εμπειρία ενός ανθρώπου που βίωσε μία ένοπλη ληστεία.

Το κτίριο όπου έγινε η ληστεία.

Και μερικά twits συμπαράστασης στην Kim από διάσημους


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!