GOSSIP

Νίκος Κουρκούλης – Κέλλυ Κελεκίδου: Ευτυχισμένοι στην Αυστραλία!

Επτά μήνες έχουν περάσει από τότε που ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου αποφάσισαν να αναζητήσουν ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά τους και γι’ αυτό μετακόμισαν στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας.

Η αγάπη τους για το τραγούδι όμως δεν σταμάτησε στιγμή έτσι άλλαξαν χώρα όχι όμως και επάγγελμα. Στην Αυστραλία πραγματοποιούν συναυλίες με μεγάλη επιτυχία, δεδομένου ότι οι ομογενείς εκεί αγαπούν πολύ την Ελλάδα και τη μουσική.

Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου έδωσαν μια συναυλία, η οποία είχε μία γενναία δόση… Ελλάδας, με λαϊκά παραδοσιακά κομμάτια, αλλά και τις επιτυχίες τους. Η εκπομπή «Μία» έδειξε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την συναυλία τους που φαίνονται και οι δυο χαρούμενοι και ανανεωμένοι. Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι θα έρθει στην Ελλάδα σύντομα χωρίς όμως να γνωρίζουμε ακόμα αν θα έρθει για να μείνει μόνιμα με τα παιδιά ή απλά για διακοπές. Να θυμίσουμε πως η τραγουδίστρια γέννησε το δεύτερο παιδί τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, στην Αυστραλία και σήμερα είναι 6 μηνών ενώ έχουν ακόμα ένα αγοράκι.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!