GOSSIP

Τι δουλειά έχει η Jessica Alba στο εξώφυλλο του Forbes;

Η διάσημη ηθοποιός είναι το πρόσωπο που φιγουράρει στο εξώφυλλο του τεύχους Ιουνίου του περιoδικού Forbes και αυτή τη φορά ο λόγος δεν είναι κάποια νέα της ταινία.

Το τεύχος είναι αφιερωμένο στις πιο πλούσιες αυτοδημιούργητες γυναίκες στις ΗΠΑ και μπορει η Jessica να μην κέρδισε μια θέση στην λίστα όπως έκαναν (και έχουν κάνει εδώ και χρόνια), αλλές celebrities όπως η Oprah (βρίσκεται στη 5η θέση με 3 δισεκατομύρια δολάρια ), η Madonna (στη θέση 28, με 520 εκατομύρια), και η Beyonce στην 50η θέση με 250 εκατομύρια δολάρια, αλλά οι συντελεστές του περιοδικού εκτιμούν ότι σύντομα και η Alba θα βρεθεί στη λίστα.

Και αυτό το αποδίδουν στο γεγονός ότι η εταιρεία The Honest company που η Jessica δημιούργησε το 2011 σήμερα εκτιμάται πως η αξία της αγγίζει τα 200 εκατομύρια δολάρια (λίγα μόνο εκατομύρια κάτω από την Beyonce) και πως με τον ρυθμό ανάπτυξης που εμφανίζει σύντομα θα της σαρίσει την πολυπόθητη θέση στη λίστα.

H Jessica μίλησε στο περιοδικό για την εταιρεία της και πως πιστεύει πως η επιτυχία της είναι ότι υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει πιο οικολογικά και χωρίς χημικά προϊόντα στην καθημερινότητά του και αυτή των παιδιών του και πως η ίδια απλά διάβασε σωστά αυτή την ανάγκη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!