GOSSIP

Με ένα ματωμένο δάχτυλο η Amber "χαντακώνει" τον Johnny Depp [εικόνες]

Σε αυτό το πολύκροτο διαζύγιο βγαίνουν όλα τα άπλυτα στη φόρα και η Amber δείχνει αποφασισμένη να ξεμπροστιάσει τον Johnny με όποιον τρόπο μπορεί.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η 30χρονη Amber Heard κατέθεσε στις δικαστικές αρχές, ως αποδεικτικά στοιχεία στην πολύκροτη διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της Johnny Depp, μία σειρά από ανατριχιαστικές φωτογραφίες με ένα κομένο δάχτυλο του Johnny.
Η Amber που κατηγορεί το διάσημο ηθοποιό για ενδοοικογενειακή βία, ισχυρίζεται πως ο Johnny, τον περασμένο Μάρτιο και ενώ βρίσκονταν στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της ταινίας οι Πειρατές της Καραϊβικής, είχε έναν άσχημο τηλεφωνικό καβγά με την Amber, η οποία τότε βρίσκονταν στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της ταινίας Το Κορίτσι Από τη Δανία. Σύμφωνα πάντα με την Amber, o Johnny ήταν πιωμένος και είχε πάρει ecstasy και εκνευρισμένος πέταξε το τηλέφωνο έσπασε κάτι γυαλιά και έκοψε την άκρη του δαχτύλου του, μάλιστα χρειάστηκε πλαστική χειρουργική επέμβαση για να το καλύψει. Όμως οι κατηγορίες δε  σταματούν εδώ, αφού οι δικηγόροι της Amber ισχυρίζονται πως ο Johnny όταν έκοψε το δάχτυλό του, δεν ήθελε ιατρική βοήθεια, αλλά άρχισε να ανακατεύει το αίμα του με μελάνι και σε κατάσταση μανίας, έγραψε σε έναν γυάλινο τοίχο "'STARRING,' 'Billy Bob",  και "Easy Amber", αφού σύμφωνα πάντα με την πλευρά της Amber ο Johnny πίστευε πως η πρώην γυναίκα του τον απατούσε με το διάσημο ηθοποιό Billy Bob Thorton. 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!