GOSSIP

H Amber μετά τον Johnny Depp, έβαλε άλλον ζάμπλουτο άνδρα στο... μάτι

Οι κακές γλώσσες λένε πως η Amber Heard αναζητά το επόμενο... θύμα της και βρήκε έναν πασίγνωστο άνδρα με πολύ γερό πορτοφόλι.

Μετά το σάλο που προκάλεσε το διαζύγιο της Amber με τον Johnny Depp και παρά τις δικές της ανακοινώσεις πως δεν την ενδιαφέρουν τα λεφτά του Johnny, μεγάλη μερίδα του κοινού συνεχίζει να θεωρεί την Amber "αδίστακτη προικοθήρα".
Τώρα οι φήμες έχουν οργιάσει πως η Amber έχει έρθει πολύ κοντά με τον επικεφαλή της Tesla, τον 45χρονο Elon Musk, η περιουσία του οποίου εκτιμάται πως ξεπερνά τα 12 δισεκατομμύρια δολάρια.
Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Elon, που αυτή την εποχή έχει κινήσει διαδικασία διαζυγίου για δεύτερη φορά από τη γυναίκα του Τalulah (την παντρεύτηκε δύο φορές) υποδέχτηκε στο σπίτι του την Amber και οι δυο τους απόλαυσαν ένα δείπνο μόνοι τους. Επίσης κάποιοι σχολιάζουν πως πρόσφατα η Amber παρέα με την αδελφή της πέρασαν ένα Σαββατοκύριακο σε ξενοδοχειακό συγκρότημα του Musk στο Μαϊάμι, ενώ πηγές κοντά στον Elon, αναφέρουν πως οι δυο τους ναι μεν γνωρίζονταν εδώ και χρόνια, αλλά έχουν έρθει πολύ κοντά τον τελευταίο καιρό και σίγουρα οι δυο τους βρίσκονται συχνά μόνοι τους, αν και δεν ξέρουν αν πρόκειται για ρομαντικά ραντεβού.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!