GOSSIP

Ο Antonio Banderas θα υποδυθεί τον Ιταλό σχεδιαστή Gianni Versace

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Δεκέμβριο και θα πραγματοποιηθούν στην πατρίδα του Ιταλού σχεδιαστή. 

Ένα ρόλο με πολλές ιδιαιτερότητες και δυσκολίες καλείται να υποδυθεί ο 55χρονος ηθοποιός. Μάλιστα, ο ίδιος εδώ και λίγο καιρό έχει ξεκινήσει ταχύρυθμα μαθήματα μόδας για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες του νέου του ρόλου. Ο Gianni Versace γεννήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου, 1946 στο Reggio Calabria της Ιταλίας. Η μητέρα του, Franca, ήταν μοδίστρα που είχε 45 ράφτρες σε ετοιμότητα στο studio της.

Στην ηλικία των 50 ετών, με μία καριέρα που πολλοί θα ζήλευαν και περιουσία αμύθητη, ο Ιταλός σχεδιαστής δολοφονήθηκε στα σκαλιά του σπιτιού του στο Μαϊάμι, το Καλοκαίρι του 1997. Τα κίνητρα που οδήγησαν τον Andrew Cunanan στο να σκοτώσει τον γνωστό σχεδιαστή δεν έγιναν ποτέ γνωστά από την αστυνομία. Οκτώ μέρες αφού δολοφόνησε τον Versace, o Cunanan αυτοκτόνησε στην κρεβατοκάμαρα ενός σκάφους, χρησιμοποιώντας το ίδιο όπλο που είχε σκοτώσει και τα υπόλοιπα θύματα του.

Ο οίκος Versace φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει καμία σχέση με την ταινία και πως, η ιστορία, μάλλον θα είναι προϊόν μυθοπλασίας και όχι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα. Την επιμέλεια της σκηνοθεσίας θα αναλάβει ο Δανός Bille August. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!