GOSSIP

H οργισμένη απάντηση της Taylor Swift μετά το βίντεο της Kim Kardashian

Αυτές οι δυο στο τέλος θα βρεθούν να μαλλιοτραβιούνται είτε δημοσίως είτε στα δικαστήρια.

Μόλις η Kim δημοσίευσε το βίντεο που είχαν τραβήξει με τον σύζυγό της και διάσημο ράπερ Kanye West από την προ μηνών τηλεφωνική συνομιλία τους με την Taylor, όλοι περίμεναν την αντίδραση της τραγουδίστριας.
Και αυτή ήρθε μέσω instagram με ένα κείμενο στο οποίο η Taylor κάνει λόγο για "δολοφονία του χαρακτήρος της", ενώ επισημαίνει πως πουθενά στο βίντεο δεν ακούγεται να εγκρίνει την φράση "σκύλα". 
Και εδώ που τα λέμε ναι μεν δεν ακούγεται η έγκριση για αυτή την λέξη, αλλά μια χαρά εγκρίνει όλα τα άλλα και σιγοντάρει και στο πως θα τα εκμεταλλευτούν μαζί το τργούδι Famous για να αποκτήσουν περισσότερη δημοσιότητα. 
Και φυσικά δεν είναι τυχαίο πως η Taylor έχει γίνει έξαλλη, αφού προσπαθεί πολύ σκληρά να διατηρήσει την εικόνα του καλού κοριτσιού. Ωστόσο θυμίζουμε πως και ο πρώην της Calvin Harris, πρόσφατα αποκάλυψε πώς του την έφερε σε επαγγελματική τους συμφωνία και η Katy Perry έχει βαρεθεί να την αποκαλεί "διπρόσωπη".
Όχι πως το ζεύγος Kim και Kanye είναι... αγγελούδια, αλλά όλα δείχνουν πως σε αυτή την κόντρα έχουν μάλλον δίκιο και η Taylor απλά αγχώνεται πως κάποιοι αποκάλυψαν τον πραγματικό της χαρακτήρα και μάλιστα κάποιοι με τους οποίους ασχολείται καθημερινά ο μισός πλανήτης. 
Μάλιστα αν προσέξετε το βίντεο η ίδια ακούγεται να δηλώνει ενθουσιασμένη που μάζεψε εκατομμύρια likes στα social media όταν έγραψε για τα λουλούδια που της έστειλε το διάσημο ζεύγος και να εντυπωσιάζεται με το πόσο δημοφιλές είναι το ζευγάρι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 

Δείτε την απάντηση της Taylor και κάτι μας λέει πως έπονται μηνύσεις

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!