GOSSIP

Τελικά μάθαμε γιατί η Irina Shayk ήταν "στραβωμένη" στο Wimbledon [εικόνες]

Όταν πριν λίγες μέρες η Irina και ο Bradley εμφανίστηκαν στις κερκίδες του τουρνουά τένις Wimbledon, πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν για σύννεφα στην σχέση τους.

Αιτία για τις φήμες περί χωρισμού και καβγάδων του εκθαμβωρικού top model με τον ηθοποιό Bradley Cooper, στάθηκαν οι φωτογραφίες που έδειχναν την Irina να είναι εντελώς στραβωμένη.
Οι παπαράτι κατέγραφα διακρώς τα ξινισμένα μούτρα της Irina και πολλοί άρχισαν τις εικασίες για το τί της είχε κάνει ο Bradley.
Τελικά όπως αποκαλύπτει το "Ε" των ΗΠΑ, ο Bradley δεν της είχε κάνει απολύτως τίποτα και όπως αναφέρουν πηγές του "E" από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, οι δυο τους είνι ακόμα φουλ ερωτευμένοι και σκέφτονται να επισημοποιήσουν σύντομα την πολύμηνη σχέση τους με έναν γάμο.
Ο λόγος που η Irina εκείνη την μέρα έδειχνε στραβωμένη (πάντα σύμφωνα με τις πηγές του "E") ήταν το γεγονός πως είχε πάθει μία αλλεργία στα μάτια με αποτέλεσμα αυτά να την πονούν, να δακρύζει συνεχώς και γενικώς να ταλαιπωρείται ειδικά με την έκθεσή της στον ήλιο.

Άρα όσοι και όσες ελπίζατε πως οι δυο τους χωρίζουν απλώς κάνετε λάθος.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!