GOSSIP

H Lady Gaga ετοιμάζει δυναμική επιστροφή

 Η Gaga και ο παραγωγός της RedOne έχουν ήδη ηχογραφήσει οκτώ κομμάτια για το καινούργιο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό.

Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τη τελευταία ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά της Lady Gaga. Βέβαια, έχουμε ακούσει το τζαζ άλμπουμ της με τον Tony Bennett το 2014 και την μπαλάντα με τίτλο Till It Happens To You, η οποία προτάθηκε και για Όσκαρ. 

Ο RedOne συνεργάστηκε με την τραγουδίστρια για πρώτη φορά στο πρώτο της single, το Just Dance και από τότε έχουν κυκλοφορήσει αμέτρητα τραγούδια μαζί, γνωρίζοντας πάντα την ίδια, μεγάλη επιτυχία. Αρκεί να θυμηθούμε το Just Dance, το Poker Face και το Love Game. Παρ' όλα αυτά, ο ίδιος ομολογεί πως δεν γνωρίζει αν αυτά τα οκτώ τραγούδια που έχουν ηχογραφήσει μαζί θα συμπεριληφθούν όλα στο νέο της album. 

''Η απόφαση είναι δική της. Είναι δικό της album, η δική της δημιουργική φάση, ο κόσμος της. Θα είμαι χαρούμενος για εκείνη ό,τι κι αν αποφασίσει να κάνει. Είναι μια καταπληκτική καλλιτέχνιδα'', τόνισε στο περιοδικό People o παραγωγός. 

Παρά τις υποκριτικές ενασχολήσεις της, η Gaga διαβεβαίωσε στο ραδιόφωνο και στον Elvis Duran οτι νέα μουσική θα είναι σύντομα κοντά μας. Περιμένουμε με αγωνία!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!