GOSSIP

Tom & Taylor: Το παράκαναν στις γλύκες και ο Tom θα το πληρώσει ακριβά [εικόνες]

O Tom Hiddleston και η Taylor Swift προφανώς είναι φουλ ερωτευμένοι αλλά μήπως το έχουν ξεφτιλίσει στα δημόσια σαλιαρίσματα; 

Αυτή την άποψη φαίνεται να έχουν οι φαν τους και χιλιάδες χρήστες του Διαδικτύου που μετά και τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες τους (από το σαββατοκύριακο για την γιορτή της 4ης Ιουλίου που το πέρασαν μαζί με διάσημους φίλους τους) έχουν αρχίσει να κράζουν άσχημα τον Tom.
Κια η αλήθεια είναι πως ο Tom μέχρι πρότινος είχε το ύφος ενός σοβαρού Βρετανού ηθοποιού, ο οποίος έκανε πάντα αψεγάδιαστες στυλιστικά εμφανίσεις και είχε κερδίσει τον τίτλο ενός από τους πιο καλοντυμένους σταρ του κόσμου. Και ήταν αυτά τα θετικά του στοιχεία που τον είχαν κάνει φαβορί για τη διαδοχή του Daniel Craig στον πολυπόθητο ρόλο του James Bond.
Τώρα όμως που το κοινό τον βλέπει να φοράει μπλουζάκια "I Love TS (Taylor Swift)", να κάνει τσουλήθρες και να σαλιαρίζει με τη διάσημη ποπ σταρ σαν σχολιαρόπαιδο, όλοι σχολιάζουν πως αυτές οι χαζομάρες δεν ταιριάζουν σε έναν... πράκτορα 007! Μάλιστα έχουν εμφανιστεί hashtags που ζητούν να αποσυρθεί το όνομα του Tom από την λίστα των ηθοποιών που θα ενσαρκώσουν τον James Bond.
Τα social media έχουν πάρει φωτιά με χλευαστικά σχόλια για το νέο hot ζευγάρι και ειδικά αυτή η νέα φωτογραφία του Tom και της Taylor να φιλιούνται αγκαλιά δίπλα στον Ryan Reynolds και τη σύζυγό του Blake Lively έχει γίνει viral. Γιατί; Μα γιατί η φάτσα του Ryan Reynolds αποτυπώνει την ίδια αηδία και βαρεμέρα που νοιώθει μεγάλη μερίδα του κοινού για τις δημόσιες ερωτοτοτροπίες του Tom και της Taylor. 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!