GOSSIP

Ο John Lennon και η Yoko Ono σχολιάζουν τη διάλυση των Beatles [βίντεο]

Ένα βίντεο κυκλοφόρησε τα τελευταία 24ωρα στο διαδίκτυο που δείχνει το διάσημο ζευγάρι να μιλάει στον Dick Cavvett το 1971, ένα μόλις χρόνο μετά τη προσωρινή διάλυση του συγκροτήματος. 

Στα τέλη του 1970, ο Paul McCartney ανέλαβε να κάνει αγωγή σε αγγλικό δικαστήριο ζητώντας τη διάλυση των «σκαθαριών», ενώ το τέλος ήρθε και με τη δικαστική βούλα, τέσσερα χρόνια αργότερα. Πολλοί κατηγόρησαν την Yoko Ono ότι ήταν υπεύθυνη για την διάλυση των Σκαθαριών. Δεν είναι τυχαίο ότι η απομάκρυνσή του από τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος συνέπεσε χρονικά με την σχέση του με την καλλιτέχνη.

Στο βίντεο που ακολουθεί, βλέπουμε τον Lennon να θεωρεί ότι ήδη τα μέλη του συγκροτήματος είχαν ξεκινήσει διαφορετικές πορείες. Κι όσο για τον ρόλο της Onο σε αυτή την υπόθεση, ο ίδιος ανέφερε: «Η παλιά μου παρέα τελείωσε την στιγμή που την γνώρισα. Δεν το γνώριζα συνειδητά εκείνη τη στιγμή, αλλά αυτό συνέβαινε. Από τη στιγμή που την γνώρισα, ήταν το τέλος των αγοριών, αλλά έτυχε τα αγόρια να είναι γνωστά κι όχι τα παιδιά στο μπαρ».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!