GOSSIP

Iggy Azalea: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό της με τον Nick Young [εικόνες]

Η τραγουδίστρια έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο Twitter πως ανακάλυψε την απιστία του παίκτη των Λος Άντζελες Λέικερς.

Πριν λίγες μέρες, η Iggy Azalea μέσα από μία δημοσίευση που έκανε στα social media μας ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Nick Young. Τώρα, η διάσημη rapper αποφάσισε να αποκαλύψει ότι χώρισε τον σύντροφο της καθώς έφερνε άλλες γυναίκες στο σπίτι τους, ενώ αυτή ήταν έξω. Η ίδια το ανακάλυψε χάρη στα βίντεο ασφαλείας. 

Παράλληλα, η αυστραλιανή τραγουδίστρια δεν κατάφερε να κρύψει τη πικρία και την απογοήτευση της για τον άνθρωπο που αγάπησε και την πρόδωσε με το χειρότερο τρόπο. «Αυτό είναι σαν δεύτερος πυροβολισμός στο στήθος. Νιώθω σαν να μη ξέρω ποιον αγαπούσα όλο αυτό το διάστημα», γράφει στο Twitter. 

Επιπλέον, σύμφωνα με εκτενές ρεπορτάζ των ξένων media, η πραγματική αιτία του χωρισμού του διάσημου ζευγαριού, είναι η εγκυμοσύνη της πρώην του Young. Η Keonna Green, είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί του μπασκετμπολίστα και μάλιστα 6 μηνών. Δηλαδή έμεινε έγκυος τη περίοδο που ο αθλητής ήταν σε σχέση με την Iggy Azalea. Με απλά και συνοπτικά λόγια, ο Young κεράτωνε την Iggy με την πρώην του, και την άφησε και έγκυο. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!