GOSSIP

Famous: Το νέο βίντεο κλιπ του Kanye West κάνει επίθεση στις γυναίκες;

Πριν λίγες ημέρες ο Kanye West κυκλοφόρησε ένα βίντεο κλιπ, το οποίο όπως φαίνεται έχει δημιουργήσει τεράστιο θόρυβο και έχει ταράξει αρκετά το Hollywood.

Το βίντεο δείχνει τα γυμνά κορμιά, με τη μορφή κέρινων ομοιωμάτων, πολλών διασημοτήτων, που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο σχετίζονται με τον ράπερ. Ανάμεσα τους είναι οι Donald Trump, Anna Wintour, Bill Cosby, Rihanna, Chris Brown, Caitlyn Jenner, η Taylor Swift κ.ά. Όπως ήταν αυτονόητο, η ιδέα του West να προβάλλει γυναίκες γυμνές, ξαπλωμένες δίπλα στους Bill Cosby και Chris Brown σε συνδυασμό με ένα τραγούδι που έχει κατακριθεί έντονα για μισογυνισμό, πυροδότησε πλήθος αντιδράσεων.

Η ηθοποιός της τηλεοπτικής σειράς «Girls», Lena Dunham έγινε έξαλλη και ανάρτησε ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει: «Όσο οι κακοποιήσεις προβάλλονται στο διαδίκτυο και κορίτσια αυτοκτονούν όταν οι φωτογραφίες τους διαρρέουν, όσο τα εγκλήματα του Bill Cosby συνεχίζουν να βγαίνουν στο φως, πρέπει τώρα να βλέπω τα κέρινα σώματα διάσημων γυναικών ξαπλωμένα και παραμελημένα σε ένα κρεβάτι; Μου προκαλεί αηδία». 

Και συνεχίζει: «Είμαι σίγουρη πως η κούκλα του Bill Cosby στο κρεβάτι δίπλα στον Donald Trump είναι ένα κάποιου είδους statement. Το ξέρω πως υπάρχει πιο ήπια αντίδραση από αυτή που έχω εγώ τώρα. Αλλά μαντέψτε τι; Δεν έχω ήρεμη αντίδραση, γιατί το να βλέπω μια γυναίκα που αγαπώ όπως η Taylor Swift (γαμώτο αυτό με πονούσε που το έβλεπα, δεν μπορούσα να κοιτάζω), μια γυναίκα που θαυμάζω, η Rihanna ή η Anna, να υποβαθμίζονται με κέρινα στήθη φτιαγμένα από ειδικούς των σπέσιαλ εφέ, με κάνει να νιώθω λυπημένη και ανασφαλής και ανήσυχη για τις έφηβες που το βλέπουν αυτό και μπορεί να μην καταλάβουν το στιλ "snuff φιλμ". Δίστασα πολύ να πω κάτι επειδή σκέφτηκα πως η αντιδράσεις θα έπεφταν βροχή. Αλλά δεν είδα να εξετάζουν αυτήν την οπτική όσο ήλπιζα. Είναι περίεργο να αισθάνεσαι πως το βλέπεις μόνος εσύ. Στοιχηματίζω δεν είμαι μόνη».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!