GOSSIP

Michael Jackson: Αυτές είναι οι πορνογραφικές φωτογραφίες ανηλίκων που βρέθηκαν στο σπίτι του

Καινούργια στοιχεία για τον αστέρα της ποπ μουσικής έρχονται στο φως της δημοσιότητας, αναφορικά με τις κατηγορίες που τον ήθελαν να εμπλέκεται σε σκάνδαλα παιδικής κακοποίησης το 2003.

Οι αρχες ανακάλυψαν πλήθος παιδικής πορνογραφίας στην έπαυλή του Neverland στην Καλιφόρνια, μεταξύ των οποίων φωτογραφίες ανδρών, γυναικών, μικρών αγοριών και κοριτσιών σε διεστραμμένες πόζες και φαρμακευτική αγωγή για την διαχείριση της σεξουαλικής εξάρτησης, η οποία ήταν συνταγογραφημένη από διάφορους γιατρούς. Εντύπωση προκαλεί μια φωτογραφική συλλογή του σταρ με τίτλο: «Nude photos of teenage boys from late 1800s» στην οποία εμφανίζονται γυμνά αγόρια στα τέλη του 1800. 

Ο βοηθός εισαγγέλα, Ron Zonen, μίλησε στο Radar Online: «Ο Michael Jackson παραδέχτηκε ότι έπαιρνε παιδιά μαζί του στο κρεβάτι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχουμε εντοπίσει 5 διαφορετικά αγόρια που όλα έκαναν καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση. Δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό μου ότι ο Michael Jackson ήταν ένοχος για παιδική κακοποίηση».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!