GOSSIP

Ποια είναι πραγματικά η Lady Gaga; [βίντεο]

Την απάντηση έρχεται να δώσει η ίδια μέσα από τη πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε για το Variety και την εκπομπή «Actors on Actors». 

Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε στην Αμερικανίδα ηθοποιό και συγγραφέα Jamie Lee Curtis και ξεκαθαρίζει ότι άλλο η Gaga κι άλλο η... Lady Gaga. Η ίδια προσπάθησε μέσα από την συνέντευξη να αναλύσει τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της και εξήγησε ότι αυτό που είναι στην καθημερινή της ζωή δεν έχει καμία σχέση με αυτό που θεωρεί ο κόσμος ότι είναι η Gaga. 

«Η Gaga είναι η ισχυρή πλευρά του εαυτού μου, που την ανακάλυψα σε νεαρή ηλικία, στη Νέα Υόρκη. Αγαπάει τη μουσική, συναντάει νέους καλλιτέχνες, δουλεύει με μουσικούς, με συγγραφείς, μελετάει τις σκηνές και συμμετέχει στο life style. Ξεκίνησα να με αποκαλώ Gaga. Ήταν το παρατσούκλι μου», ανέφερε μεταξύ άλλων και συνέχισε λέγοντας: «είναι ένα κομμάτι της δημιουργίας μου. Αλλά, οι άνθρωποι έχουν δημιουργήσει την δική τους αλήθεια, μέσα από αυτό που έχω κάνει. Έχουν διαμορφώσει τη δική τους αντίληψη για το τι είναι η Gaga, που αποτελεί μία ξεχωριστή οντότητα από μένα».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!