GOSSIP

Amber Rose - Wiz Khalifa : Χωρίζουν και το γιόρτασαν μαζί σε... στριπτιτζάδικο

Έχουμε δει ακόμα και πάρτυ εορτασμού των διαζυγίων με καλεσμένους τους φίλους του πρώη ζευγαριού και γαμήιες τούρτες κομμένες στην μέση, αλλά εροτασμό διαζυγίου σε στριπτιτζάδικο δεν έχουμε ξανακούσει.

Η εκρηκτικη Amber Rose, που έχει αδυναμία στους διάσημους ράπερ (ήταν πρώην του Kanye West) αποφάσισε να βάλει τέλος στον γάμο της με τον επίδης διάσημο ράπερ Wiz Khalifa με τον οποίο έχει αποκτήσει και ένα παιδί. Η ίδια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την περασμένη Δευτέρα και το ίδιο βράδυ πήρε τον Wiz και πήγαν μαζί σε γνωστό στριπτιτζάδικο του Λος Άντζελες για να το γιορτάσουν. 
Όπως αναφέρει το  ΤΜΖ, το διάσημο (πρώην) ζευγάρι πήγε στο στριπ κλαμπ Ace Of Spades και εκεί οι δυο τους το γλέντησαν μέχρι το πρωί. Την είδηση την επιβεβαίωσε μέσω social media και η Amber που είπε πως πέρασε ένα "άγριο βράδυ" με τον πρώην σύζυγό της και πως τους ενώνει ακόμα η αγάπη. Παράλληλα τους ενώνει και ο γιος τους, ο 3 ετών Sebastian, για τον οποίο η Amber θα λαμβάνει κάθε μήνα 15.000 δολάρια ως διατροφή, ενώ από το διαζύγιο πήρε και 1 εκατομμύριο δολάρια από τον Wiz, ο οποίος όμως διατηρεί όλα τα ακίνητα και τον στόλο των πολυτελών αυτοκινήτων που είχε το ζευγάρι. 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!