GOSSIP

Ο θρυλικός ηθοποιός Omar Sharif πάσχει από Αλτσχάιμερ

Ο θρύλος του παγκόσμιου κινηματογράφου πολύ σπάνια θυμάται, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο γιος του.

Ο γιος του μυθικού Doctor Zhivago αποκάλυψε στην ισπανική εφημερίδα El Mundo ότι ο 83χρονος ηθοποιός αποσύρθηκε από τη βιομηχανία του θεάματος λόγω της ασθένειάς του, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Telegraph.

Ο πατέρας μου έχει Αλτσχάιμερ. Είναι δύσκολο να καθορίσουμε σε ποιο στάδιο βρίσκεται.

Αυτό είπε ο Tarek El-Sharif και πρόσθεσε πως δεν πρόκειται να βελτιωθεί η κατάσταση του ηθοποιού, ίσα ίσα πρόσθεσε ότι θα γίνεται όλο και χειρότερο. Ο El-Sharif αποκάλυψε πως ο πατέρας του ταλαιπωρείται από το αλτσχάιμερ τα τελευταία 3 χρόνια. Ακόμα θυμάται ότι είναι διάσημος ηθοποιός, όμως δεν θυμάται πιο συγκεκριμένα πράγματα γύρω από τις ταινίες που πρωταγωνίστησε.

Ο Sharif, γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπρου, κι έγινε γνωστός διεθνώς από το ρόλο του στην ταινία του 1962 ο Lawrence της Αραβίας πρωταγωνιστώντας δίπλα στον Peter O’Toole. Ενώ πρωταγωνίστησε σε κλασικά αριστουργήματα όπως ο Doctor Zhivago και το Funny Girl με την Barbara Streisand.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο El-Sharif στην ισπανική εφημερίδα ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ζητάει τη σύζυγό του, η οποία όμως έφυγε από τη ζωή πριν λίγο καιρό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!