GOSSIP

Έξαλλος ο John Stamos με τις αδελφές Olsen

Ο διάσημος ελληνικής καταγωγής ηθοποιός John Stamos έχει γίνει έξαλλος με την στάση που κρατούν οι δίδυμες αδελφές Olsen.

Όλα ξεκίνησαν όταν πάρθηκε η απόφαση να γυριστεί ξανά η σύγχρονη εκδοχή της δημοφιλέσταστης σειράς των 80s-90s "Full House" στην οποία πρωταγωνιστούσε ο John Stamos, o Bob Sagget αλλά και οι τότε μικρούλες δίδυμες αδελφές Olsen. Το Full House που παιζόταν από το 1987 μέχρι το 1995 είχε απογειώσει τότε τις καριέρες όλων των ηθοποιών που συμμετείχαν, οι οποίοι μετά τη λήξη της σειράς οι περισσότεροι πέρασαν στην αφάνεια.

Όχι όμως και οι αδελφές Olsen που ναι μεν δεν ασχολήθηκαν πια με την ηθοποιία, αλλά έστησαν μια εταρεία με ρούχα που τους αποφέρει τεράστια κέρδη.
Όταν λοιπόν οι παραγωγοί (μεταξύ των οποίων και ο Stamos) αποφάσισαν να ετοιμάσουν για το 2016 τη σειρά Fuller House και κάλεσαν όλο το παλιό καστ της σειράς να συμμετέχει στο reunion, οι αδελφές Olsen είπαν ένα ηχηρό όχι, ενώ στην αρχή ισχυρίστηκαν πως δεν τις είχαν κάν ειδοποιήσει.

Αυτό είναι που έκανε τον Stamos έξαλλο που τις έκραξε (έγραψε πως λένε μαλ...ίες) μέσω social media. Πάντως η σειρά θα γυριστεί έστω και χωρίς τις διάσημες δίδυμες και ο John σε τελευταίο του μήνυμα λέει πως σέβεται την απόφασή τους, δηλώνει πολύ στεναχωρημένος και τονίζει πως δεν το κάνουν για τα λεφτά ( εννοεί την επανάλειψη της σειράς) αλλά για να περάσουν καλά και γιατί το χρωστούν στους αναρίθμητους φαν τους. Ναι καλά...

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!