GOSSIP

Τηλεθεάτρια μήνυσε την Ellen DeGeneres - Ποιός είναι ο λόγος;

Μήνυση δέχθηκε η παρουσιάστρια καθώς διάβασε το όνομα της τηλεθεάτριας ζωντανά στον αέρα της εκπομπής με τέτοιο τρόπο ώστε να κάνει χιουμοριστικό λογοπαίγνιο με τη λέξη... στήθος.

Πιο συγκεκριμένα, η 35χρονη Titi Pierce από την Τζόρτζια των ΗΠΑ ισχυρίζεται σύμφωνα με την αγωγή που κατέθεσε πως το όνομά της προφέρεται «Tee Tee ... όπως υπαγορεύει η γραμματική» και όχι έτσι όπως το διάβασε η Ellen DeGeneres στη διάρκειας μίας ενότητας που έχει στην εκπομπή και διαβάζει αγγελίες από εφημερίδες. 

«Σε όλη μου τη ζωή, κανείς δεν έχει αναφερθεί ποτέ στο όνομά μου έτσι. Αυτό έγινε στις 22 Φεβρουαρίου στην εθνική τηλεόραση» αναφέρει η μήνυση, προσθέτοντας ότι οδήγησε σε «άμεση γελοιοποίηση» από το ακροατήριο.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Titi Pierce ο προσωπικός αριθμός κινητού τηλεφώνου της δεν είχε θολωθεί στην οθόνη με αποτέλεσμα διάφοροι τηλεθεατές να την παίρνουν τηλέφωνο και να την ενοχλούσαν για μέρες κάνοντας της φάρσες. Η ίδια απαιτεί αποζημίωση και ζητά την απόσυρση του επίμαχου τμήματος. Να συμπληρώσουμε, πως το όνομα της είναι Νιγηριανής καταγωγής και σημαίνει «λουλούδι».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!