GOSSIP

Η Adele ετοιμάζεται να υπογράψει το μεγαλύτερο συμβόλαιο για Βρετανό καλλιτέχνη

Η Βρετανή τραγουδίστρια αναμένεται να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ στην καριέρα της.

Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού  Send My Love (To Your New Lover), μία ακόμα είδηση έρχεται να μας χαροποιήσει. Όπως αναφέρει η Guardian, η Adele θα αποχωρήσει από την βρετανική εταιρεία XL μετά από 6 χρόνια, με την οποία έκανε περιουσία 85 εκατομμύρια λίρες και της έχει γίνει πρόταση από τη Sony Music, ώστε να αναλάβει το promo στα τραγούδια που θα κυκλοφορήσει στο μέλλον και να έχει αποκλειστικά δικαιώματα.

Το πόσο που λέγεται ότι θα πάρει από τη νέα συμφωνία κυμαίνεται στα 116 εκατ. ευρώ και αφορά τις απολαβές της για την επόμενη 4ετία. Κάτι που αν όντως ισχύει θα επισκιάσει, όπως αναφέρει το Skynews, την προηγούμενη μεγαλύτερη ύψους 103 εκ. ευρώ που είχε υπογράψει το 2002 με την ΕΜΙ ο Robbie Williams και θα είναι επίσης η μεγαλύτερη που έχει υπογράψει ποτέ γυναίκα καλλιτέχνης, αφού η προηγούμενη ήταν της Whitney Houston με την Arista το 2001, ύψους 90 εκ. ευρώ. 

Παράλληλα, να προσθέσουμε ότι στα Billboard Music Awards 2016 η Adele σάρωσε κερδίζοντας πέντε βραβεία, μεταξύ των οποίων και αυτό του καλύτερου καλλιτέχνη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!