GOSSIP

Γιατί οι νέοι διαδηλώνουν στην Αργεντινή υπέρ του Justin Bieber; [εικόνες]

Γιατί η τρέλα δεν πάει στα βουνά, αλλά στα μυαλά των ανθρώπων. 

Συνήθως οι διαδήλωσεις αφορούν πολιτικά, κοινωνικά ή οικονομικά ζητήματα. Αυτό τουλάχιστον είναι κάτι που συμβαίνει στη χώρα μας. Δεν σημαίνει ότι γίνεται το ίδιο κι άλλου, αφού στη πρωτεύουσα της Αργεντινής πλήθος κόσμου βγήκε στους δρόμους ζητώντας από τις αρχές του Μπουένος Άιρες να επιστρέψουν στο Justin Bieber να επισκεφθεί τη χώρα τους.

 Οι «Beliebers», όπως είναι γνωστοί οι θαυμαστές του σταρ της ποπ, το περασμένο Σάββατο, κρατούσαν στα χέρια τους πανό που έγραφαν «Η Αργεντινή χρειάζεται τον Justin» και «Δικαίωμα στη μουσική», ενώ κάποιοι άλλοι ζητοκραύγαζαν «Αν ο δικαστής έχει καρδιά, θα τον αφήσει να τραγουδήσει εδώ».

Να θυμίσουμε ότι το 2013, ο νεαρός καλλιτέχνης είχε βρεθεί μπλεγμένος σε μια δικαστική υπόθεση στην Αργεντινή, καθώς φέρεται να είχε στείλει τους σωματοφύλακες του να επιτεθούν σε φωτογράφο έξω από ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της πρωτεύουσας. Παράλληλα, με αφορμή τη περιοδεία που κάνει αυτή τη περίοδο, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα socail media εξέφρασε την επιθυμία ότι θα ήθελε μία «στάση» στην Αργεντινή.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!