GOSSIP

Οι γυμνές φωτογραφίες και η ιστορία του απόλυτου φαβορί της Eurovision

Θεωρείται το απόλυτο φαβορί του 60ου διαγωνισμού τραγουδιού της  Eurovision. Αλλά ο Σουηδός ο Μονς Σελμερλόβ, δεν είναι απλά ένας γοητευτικός τραγουδιστής. Έχει τη δική του ιστορία.

Το τραγούδι «Heroes» του 28χρονου Μονς, εμφανίζεται ως το απόλυτο φαβορί σε όλα τα προγνωστικά των γραφείων στοιχημάτων για τον αποψινό διαγωνισμό Eurovision. Ποιος είναι όμως ο Μονς;

Γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου του 1986 και σπούδασε μουσική, ενώ έγινε γνωστός στη χώρα του το 2005, μέσα από το talent show «Idol», στο οποίο κατέκτησε την πέμπτη θέση, αλλά και από το τηλεοπτικό show χορού «Let’s Dance», όπου κατέκτησε την πρωτιά. Έχει προσπαθήσει άλλες δύο φορές να εκπροσωπήσει τη Σουηδία στη Eurovision αλλά τελικά τα κατάφερε με την τρίτη του προσπάθεια. Στο μεσοδιάστημα έγινε τηλεοπτικός παρουσιαστής, ενώ δεν έχει διστάσει στο παρελθόν να εμφανιστεί γυμνός στην τηλεόραση σε μια παρωδία του Wrecking Ball της Miley Cyrus, αλλά και ως gay παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου, αποδεικνύοντας πως εχει χιούμορ και είναι ακομπλεξάριστος.

Παράλληλα ασχολείται φανατικά με το τένις και  το ποδόσφαιρο και μάλιστα λατρεύει την Μπαρτσελόνα γι’αυτό έχει oνομάσει και τον σκύλο του Μέσι. Επίσης δηλώνει πως αγαπά την Ελλάδα αφού δούλεψε στο παρελθόν στην Ρόδο ως μπάρμαν και συγκεκριμένα είπε: «την λατρεύω την Ελλάδα, την Κρήτη τη Λευκάδα. Έρχομαι σχεδόν κάθε χρόνο.  Το αγαπημένο μέρος μου στον κόσμο είναι στην Κρήτη. Δεν μπορώ να πω όμως ποιο γιατί θα έρθει πολύς κόσμος, είναι κοντά στα Σφακιά!».

Μέσα από το τραγούδι «Heroes», ο Μονς στέλνει ένα δυνατό μήνυμα κατά του bullying, θύμα του οποίου έχει πέσει και ο ίδιος. «Όταν ήμουν μικρός είχα κάποια προβλήματα με το  να κάνω φίλους, δεχόμουν bullying στην τάξη μου και όλοι ήταν στραμμένοι εναντίον μου», δήλωσε στην ιστοσελίδα της Eurovision, αποκαλύπτοντας ότι το ανθρωπάκι που τον συνοδεύει στη σκηνή συμβολίζει τον ένα και μοναδικό φίλο που είχε και στάθηκε στο πλευρό του!

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!