GOSSIP

Η Kim Kardashian βραβεύθηκε με ένα από τα Webby Awards 2016

Η διάσημη τηλεπερσόνα κατάφερε να κερδίσει το πρώτο βραβείο Break the Internet.

Τη Δευτέρα το βράδυ πραγματοποιήθηκαν στις Κάννες τα Webby Awards. Όπως ήταν αναμενόμενο από μία τέτοια τελετή δεν θα μπορούσε να λείπει η Kim Kardashian. Το συγκεκριμένο βραβείο που κέρδισε αφορά ένα άτομο με αδιαμφισβήτητο ταλέντο και φυσική ικανότητα να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για να κάνει θόρυβο, να μιλά με φαν και κοινότητες και να κεντρίζει την προσοχή όλου του πλανήτη. 

Τα Webby Awards είναι τα πιο σημαντικά βραβεία που γίνονται κάθε χρόνο και δίνονται σε όσους αριστεύουν στο διαδίκτυο, σε ιστοσελίδες, διαφημίσεις, mobile sites και εφαρμογές. Η Kim Kardashian κατάφερε να επινοήσει και να καθιερώσει ένα νέο είδος celebrity χρησιμοποιώντας την προσωπική ζωή της ίδιας και της οικογένειας της μέσω του διαδικτύου προς όφελος της. 

Η παράδοση της τελετής απαιτεί από τους νικητές να παραλάβουν το βραβείο τους δίνοντας τον πιο μικρό λόγο που θα μπορούσε να ετοιμάσει κανείς σε μια τέτοια περίσταση. Για την ακρίβεια δικαιούνται να πουν αυστηρά μόνο πέντε λέξεις. Η ίδια όταν ανέβηκε πάνω στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της είπε: "Γυμνές selfies μέχρι να πεθάνω" και αποχώρησε με το βραβείο της. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!