GOSSIP

Ιρανοί καταγγέλλουν την Kim Kardashian ως μυστική πράκτορα!

Με τη διάσημη τηλεπερσόνα τα έβαλε η η Ιρανική Επαναστατική Φρουρά που πιστεύει πως η Kim συμμετέχει σε μία παγκόσμια συνωμοσία κατά του Ισλάμ!

Όπως αναφέρει σε πρόσφατο δημοσίευμά του το Vanity Fair, η υπηρεσία που έχει στήσει η Ιρανική Επαναστατική Φρουρά για να διαφυλάξει την κουλτούρα της χώρας και να ελέγχει τις επιρροές από άλλες χώρες έχει εντοπίσει πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τη δημοτικότητα της Kim Kardashian στα social media και ειδικά στο Instagram. 
Μάλιστα εκπρόσωπος του τμήματος εγκλημάτων στον κυβερνοχώρο που έχει στήσει η ομάδα, δήλωσε πρόσφατα πως πιστεύει πως η Kim συνεργάζεται μυστικά με κάποιους για να προωθεί μέσω social media φωτογραφίες από ένα lifestyle που εναντιώνεται στις αρχές του Ισλάμ.
Συγκεκριμένα ο Mostafa Alizadeh δήλωσε σε εκπομπή στην ιρανική τηλεόραση: "H κυρία Kardashian είναι ένα δημοφιλές μοντέλο μόδας και άρα ο CEO του Instagram της λέει 'αυτό κάντο να μοιάζει φυσιολογικό και εγγενές' . Αναμφίβολα υπάρχει κάποια χρηματοδότηση πίσω από όλο αυτό. Και αυτό το ζήτημα το αντιμετωπίζουμε πολύ σοβαρά".
 Και μπορεί να ακούγεται γελοίο σε κάποιους το να αποκαλούν την Kim μυστική πράκτορα ή να μιλούν για συνωμοσίες όμως η συγκεκριμένη ομάδα έχει αποδείξει πως δεν αστειεύεται καθόλου αφού στο Ιράν εικάζεται πως απειλούν ακόμα και με εκτέλεση όσους δεν ασπάζονται τους κανόνες τους, ενώ το άρθρο αναφέρει πως πρόσφατα γνωστός διασκεδαστής της χώρας αναγκάστηκε (πιθανά με τη βία) να απολογηθεί δημόσια μέσω βίντεο για την προκλητική του δημόσια εικόνα, ενώ όλες αυτές οι ενέργειες γίνονται στα πλαίσια της επιχείρησης Αράχνη 2, που προσπαθεί να εντοπίσει λογαριασμούς στα social media που εναντιώνονται στις αρχές του Ισλάμ. Το δε άρθρο δημοσιεύει και φωτογραφίες από το Isntagram ανθρώπων που πλέον έχουν φύγει από το Ιράν μετά από αυτές τις πιέσεις όπως αυτό το μοντέλο, την Elnaz Golrokh, που πλέον ανεβάζει τις φωτογραφίες της στο Instagram από το Ντουμπάι.

 

A photo posted by Elnaz Golrokh (@elnaz_golrokh) on May 10, 2016 at 8:28am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!