GOSSIP

Η εκκεντρική γκαρνταρόμπα των Spice Girls γίνεται έκθεση στο Ηνωμένο Βασίλειο [εικόνες]

Το Βρετανικό συγκρότημα που κυριάρχησε στα 90's με την ποπ μουσική του και τις κιτς εμφανίσεις του αποτελούνταν αποκλειστικά από πέντε pop icons που μας άλλαξαν την ζωή.

Πέρα από τα θρυλικά σουξέ που ερμήνευσαν, αυτό που σημάδεψε την καριέρα τους ήταν το απαράμιλλο και εξωφρενικό στιλ τους. Ξερνούσαν λάμψη, νεανικότητα, ζωντάνια και glitter. Η Victoria, η Melanie, η Emma, η Melanie και η Geri ανέβαιναν σε εκκεντρικούς κοθόρνους, έκαναν τα μαλλιά τους μπούκλες ή κοτσιδάκια, αγαπούσαν πολύ τα σιθρού και τα γυαλιστερά κορμάκια. 

Και ήρθε η στιγμή να θυμηθούμε αυτή την εποχή καθώς στο Watford Colosseum στο Ηνωμένο Βασίλειο θα πραγματοποιηθεί μία έκθεση που έχει τίτλο Spiceworld: The Exhibition και θα φιλοξενήσει πάνω από 5,000 παπούτσια, ρούχα και αναμνηστικά από την πορεία των πέντε κοριτσιών. Ανάμεσα στα εκθέματα θα βρίσκονται τα χαρακτηριστικά μποτάκια της Geri Halliwell -aka Ginger Spice- με την Βρετανική σημαία, αλλά και ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα biker boots μέχρι το γόνατο, που η Mel B φορούσε σε μία εμφάνιση το 1997 για το περιοδικό Smash Hits.

Η έκθεση θα ξεκινήσει στις 7 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 7 Αυγούστου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!