GOSSIP

Jennifer Aniston: Είναι η ομορφότερη γυναίκα για το 2016 σε όλο το κόσμο [βίντεο]

Το αμερικανικό περιοδικό People διάλεξε την Jennifer Aniston για εξώφυλλο στο επετειακό του τεύχος και της χάρισε τον τίτλο της πιο ωραίας γυναίκας του πλανήτη. 

Στα 47 της, η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός παραμένει όμορφη, σέξι και μία από τις celebrities που αποτελούν πηγή έμπνευσης για χιλιάδες κορίτσια σε όλο τον κόσμο. «Όταν με πήραν και μου είπαν ότι είμαι εγώ, ένιωσα πολύ, πολύ κολακευμένη. Σκέφτηκα “Θεέ μου, απίστευτο!”. Για μια στιγμή ένιωσα εκείνον τον ενθουσιασμό που μόνο ένας έφηβος μπορεί να νιώσει», ανέφερε η Aniston για την κατάκτηση της κορυφής στον κατάλογο με τις γυναίκες που μαγνητίζουν με την εξωτερική τους εμφάνιση.

«Είναι περίεργο το πόσο γρήγορα γίνεται η μετάβαση από το να μη νοιάζεσαι για όλο αυτό στο να αρχίζεις να προσέχεις καθετί που βάζεις στο σώμα σου. Όσο μεγαλώνεις, πρέπει ξαφνικά να αρχίσεις να δίνεις σημασία σε πράγματα που δεν σε ένοιαζαν. Να σκέφτεσαι πόσο θα κοιμηθείς, να φροντίζεις τον εαυτό σου. Πράγματα που δεν σκεφτόσουν στα 20 σου – και επίσης δεν είχαν αντίκτυπο στην εμφάνισή σου», συμπλήρωσε η ίδια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!