GOSSIP

Πέθανε η Daisy Lewellyn στα 36 της από καρκίνο [βίντεο]

Τα προφίλ της στα social media έχουν πλημμυρίσει από μηνύματα θλίψης, με τους fan της να την αποχαιρετούν ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Την τελευταία της πνοή άφησε την Παρασκευή σε ηλικία 36 ετών, η αγαπημένη TV περσόνα της Αμερικής, ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον σπανιότατο καρκίνο στο συκώτι και πολλές χημειοθεραπείες, οι οποίες δεν μπόρεσαν τελικά να την κρατήσουν στη ζωή. «Συνειδητοποίησα ότι ήταν σκληρό για την οικογένεια και τους φίλους μου. Δεν φοβάμαι να πάω στον παράδεισο, αλλά θα ήθελα να μείνω στη γη, αν μπορώ.  Αν ήρθε η ώρα μου να πάω, τότε μπορώ να πω ότι είχα μια υπέροχη ζωή», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της η 36χρονη ηθοποιός. 

Η ίδια ανακάλυψε το πρόβλημα όταν ο καρκίνος βρισκόταν ήδη στο τρίτο στάδιο, με τους γιατρούς να την έχουν ενημερώσει για την κρισιμότητα της κατάστασής της. Η Daisy υπήρξε στο παρελθόν εκδότρια του περιοδικού Essence και στυλίστρια, ενώ είχε εργαστεί για  τα περιοδικά InStyle και Glamour. Έγινε όμως ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο reality show του Bravo «Blood, Sweat and Tears».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!