GOSSIP

Madonna: Έκανε πρόταση γάμου στην 17χρονη που ξεγύμνωσε πάνω στη σκηνή [βίντεο]

Η πρόταση πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια της τελευταίας συναυλίας που έδωσε η ποπ τραγουδίστρια στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Πριν λίγες ημέρες, η Madonna, σε συναυλία της στο Brisbane ανέβασε στη σκηνή την 17χρονη ελληνικής καταγωγής φαν της Josephine Georgiou, που ζει στην Αυστραλία και εργάζεται ως μοντέλο και με μία κίνηση αποκάλυψε το στήθος της νεαρής κοπέλας πάνω στην σκηνή. Η διάσημη τραγουδίστρια για να αποζημιώσει την κοπέλα και τη μητέρα της τους προσέφερε Vip θέσεις για τη συναυλία της στο Σίδνεϊ, ενώ τους αγόρασε και τα αεροπορικά εισιτήρια. Κάτι που και οι δύο γυναίκες το αποδέχτηκαν με πολύ μεγάλη χαρά. 

«Γλυκιά μου Josephine, πόσο ωραία είναι που σε ξαναβλέπω», ανέφερε στο μικρόφωνο η 57χρονη σταρ κρατώντας μία ανθοδέσμη στη διάρκεια της νέας της συναυλίας. Πλησίασε λοιπόν την Josephine και της είπε ότι αν έπιανε το μπουκέτο με τα λευκά λουλούδια, θα την παντρευόταν. Η όμορφη τραγουδίστρια αμέσως μετά, κρατώντας την ανθοδέσμη, γύρισε την πλάτη της, και την πέταξε, με την Josephine φυσικά να την πιάνει. Και τότε η Madonna της έκανε την πρόταση: «Θα με παντρευτείς;» της είπε, κάνοντας όλο το στάδιο να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!