GOSSIP

Οι γερόλυκοι της rock είναι στα μαχαίρια;

Η πρόσφατη ιστορικής σημασίας συναυλία των Rolling Stones στην Κούβα, έφερε και πάλι την θρυλική ροκ μπάντα στο προσκήνιο.

Τώρα κάνουν το γύρο του κόσμου, οι αποκαλύψεις από μία νέα βιογραφία των Rolling Stones, αποσπάσματα από την οποία δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα του περιοδικού Vanity Fair.
Τη βιογραφία υπογράφει ο δημοσιογράφος Rich Cohen, ο οποίος ακολούθησε την θρυλική μπάντα στην περιοδεία τους το 1994. Τότε ο δημοσιογράφος εργάζονταν για το περιοδικό Rolling Stone, ενώ τις εμπειρίες του μετέφερε και στη σειρά της HBO "Vinyl".
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του μπορεί ο Mick Jagger και ο Keith Richards (και οι δυο τους είναι σήμερα 72 ετών) να ροκάρουν μαζί εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, αλλά οι μεταξύ τους σχέσεις δεν είναι καθόλου καλές.
Σύμφωνα πάντα με τη  νέα βιογραφία, ο Keith δεν συγχώρεσε ποτέ τις απόπειρες του Mick για σόλο καριέρα στα 80s και οι δυο τους δέχτηκαν το reunion καθαρά και μόνο για οικονομικούς λόγους, αφού κατάλαβαν πως μαζί μπορούν να βγάλουν περισσότερα λεφτά, αλλά οι σχέσεις τους είναι απλά τυπικές έκτοτε. "Είναι σαν ένα παντρεμένο ζευγάρι που ο ένας έχει σιχαθεί τον άλλο, αλλά μένουν μαζί για τα παιδιά" λέει ο Cohen.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!