GOSSIP

Πλήρωσαν "χρυσάφι" για να δουν τον Justin Bieber και είδαν ένα χαρτόνι [εικόνες]

Σκέψου να έχεις πληρώσει από 900 μέχρι και 2000 δολάρια για να γνωρίσεις από κοντά το αγαπημένο σου ίνδαλμα και τελικά να συναντάς μία χαρτονένια φωτογραφία του!

Αυτό έπαθαν δεκάδες φαν του Justin Bieber που είχαν προπληρώσει το VIP εισιτήριο στην Purpose World Tour του καλλιτέχνη.
Όλα ξεκίνησαν όταν πριν λίγες μέρες ο Justin ανακοίνωσε πως δεν αντέχει να συναντά από κοντά τις αναρίθμητες θαυμάστριές του μετά από κάθε συναυλία του στην περιοδεία του, γιατί έχει πλέον εξαντληθεί ψυχικά.
Και αυτό θα πει κανείς, είναι δικαίωμά του. Όμως η εταιρεία παραγωγής της περιοδείας που είχε ήδη πουλήσει τα VIP εισιτήρια (τα οποία κόστιζαν εξωφρενικά πολλά λεφτά επειδή ακριβώς θα είχες την ευκαιρία να χαιρετήσεις, να μιλήσεις και να φωτογραφηθείς με τον Justin) ανακοίνωσε πως δεν μπορεί να αποζημιώσει τα εισιτήρια παρά μόνο αν ακυρωθούν τελείως. Ποιά όμως από τις φανατικές biliebers θα ακυρώσει το εισιτήριό της όταν σχεδόν όλες οι προγραμματισμένες συναυλίες του Justin, είναι ήδη sold out; Η απάντηση είναι καμιά! Το αποτέλεσμα ήταν τα κορίτσια να βρεθούν στο VIP area όπου αντί για τον ίδιο τον Justin είδαν ένα χαρτονένιο ομοίωμά του.

Ιδού και οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media.



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!