GOSSIP

Στην Αθήνα βρίσκεται ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής Valentino [εικόνες]

Με μία φωτογραφία που ανέβασε ο επιχειρηματίας Χρύσανθος Πανάς, στα social media μάθαμε ότι ο διάσημος σχεδιαστής ήρθε στην Ελλάδα για να δείξει ότι είναι ασφαλής και όμορφος προορισμός.

Ο Valentino είναι χρόνια λάτρης της Ελλάδας και έρχεται αρκετά συχνά. Μάλιστα, οι τζετ σετ φωτογραφίες του από τη δεκαετία του 1980 στη Μύκονο, στις σελίδες του Ιάκχου έχουν αφήσει εποχή. Το απόγευμα της 25ης Μαρτίου, ο γνωστός Ιταλός σχεδιαστής μόδας προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος καλεσμένος του γνωστού Έλληνα επιχειρηματία της εστίασης Χρύσανθου Πανά. Ο τελευταίος είναι ιδιοκτήτης του Salon de Bricolage, στο Κολωνάκι, City Bistrot και Zonars, στο City Link και Island, στη Βάρκιζα. 

Μαζί με τον Valentino ήρθε και ο Τζιανκάρλο Τζαμμέττι, ο οποίος είναι Πρόεδρος του διάσημου οίκου μόδας. Στο αεροδρόμιο τους υποδέχτηκε ο Ηλίας Ψινάκης, με τον οποίο είναι παλιοί στενοί φίλοι. Οι άντρες τη Παρασκευή δείπνησαν στο Zonars, ενώ το Σάββατο επισκέφθηκαν το το Salon de Bricolage όπου και υπόγραψε το νέο του βιβλίο με θέμα την εστίαση «At the emperor's table». Τέλος, σήμερα θα επισκεφθεί το μουσείο της Ακρόπολης. Αν το επιτρέψει ο καιρός θα ανέβει και στο παγκόσμιο μνημείο, στο λόφο της Ακρόπολης και θα αναχωρήσουν την Δευτέρα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!