GOSSIP

H Emma Stone θα υποδυθεί την Rosemary, την αδελφή του John Kennedy

Η ταινία θα αφηγείται την τραγική ιστορία της Rosemary Kennedy, η οποία έπασχε από νοητική αναπηρία και στα 23 της υποβλήθηκε σε λοβοτομή.

Η ταινία έχει τίτλο «Γράμματα από τη Ρόζμαρι» («Letters From Rosemary») και θα βασιστεί στο σενάριο του πρωτοεμφανιζόμενου σεναριογράφου Nick Yarborough, το οποίο αφηγείται τα γεγονότα που οδήγησαν στη λοβοτομή και τις συνέπειές της. Το φιλμ θα χρηματοδοθεί από την εταιρεία παραγωγής «Anonymous Content», που μέχρι σήμερα έχει ανεβάσει στη μεγάλη οθόνη βραβευμένες με Όσκαρ ταινίες, όπως το «Spotlight» και «Η επιστροφή» («The Revenant»).

Τη μεγαλύτερη έκταση του σεναρίου θα βασίζεται στα ημερολόγια που έγραφε η Rosemary Kennedy και περιέγραφε τα όνειρά της, τα µακρινά ταξίδια που έκανε και τα πάρτι µε όµορφα αγόρια, αλλά και το πόσο µόνη και καταπιεσµένη ένιωθε. Ηταν ένα κορίτσι γεµάτο ζωντάνια. Πέρασε τα περισσότερα χρόνια της έγκλειστη σε µοναστήρια και ψυχιατρικές κλινικές. Η οικογένεια της περιέγραφε τη Rosemary ως «πνευματικά καθυστερημένη» και «ανάπηρη» αντί να εξηγήσει τι πραγματικά της είχε συμβεί. Και πολλοί πιστεύουν ότι η Eunice Kennedy καθιέρωσε τους Special Olympics από την αγάπη της για την αδελφή της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!