GOSSIP

H σκηνή σεξ του Tom Hiddleston που αναστάτωσε το διαδίκτυο [βίντεο]

Το τέταρτο επεισόδιο της σειράς «The Night Manager» που προβλήθηκε από το BBC ξεσήκωσε τους Βρετανούς τηλεθεατές και προκάλεσε πανικό στο Twitter.

Η ιστορία της σειράς βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του John Le Carré και δημιουργήθηκε ως μια μίνι σειρά έξι επεισοδίων. Η ιστορία θα αφορά τον Jonathan Pine (Hiddleston), έναν πρώην Βρετανό στρατιώτη που τώρα εργάζεται ως βραδινός υπεύθυνος σε ξενοδοχείο και ο οποίος προσεγγίζεται από τις μυστικές κυβερνητικές υπηρεσίες με σκοπό να διεισδύσει στους κύκλους ενός εμπόρου όπλων του Richard Onslow Roper, τον όποιο υποδύεται ο Hugh Laurie.

Το τέταρτο επεισόδιο της σειράς, που υπολογίζεται ότι έχει κοστίσει 30 εκατομμύρια δολάρια, προβλήθηκε την περασμένη Κυριακή στη Μεγάλη Βρετανία από το BBC και έβαλε φωτιά στο Twitter εξαιτίας μιας συγκεκριμένης προκλητικής σκηνής του. Παρά το γεγονός ότι διήρκησε ένα λεπτό μόλις, η σύντομη εμφάνιση των οπισθίων του Tom Hiddleston (του ηθοποιού που ενσάρκωσε τον Loki στη ταινία Thor) στην βρετανική τηλεόραση, επικροτήθηκε μαζικά από το διαδικτυακό πλήθος. 

Το έργο σημειώνει τεράστια επιτυχία μέχρι στιγμής και λέγεται ότι είναι μία από τις ακριβότερες παραγωγές στην ιστορία της τηλεόρασης. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!