GOSSIP

H απάντηση του Matthew McConaughey στα γιουχαΐσματα στις Κάννες

Απογοητευτική ήταν η ανταπόκριση κοινού και κριτικών στην προβολή της νέας ταινίας Sea of Trees στις Κάννες. Τόσο απογοητευτική που άρχισαν το γιουχάρισμα.

Ο λόγος για τη νέα ταινία του διάσημου σκηνοθέτη Gus Van Sant με πρωταγωνιστές τους Matthew Mc Conaughey και Naomi Watts.

Η ταινία πήρε τις χειρότερες κριτικές που έχει πάρει ταινία εδώ και χρόνια στο Φεστιβάλ, ενώ τα γιουχαΐσματα που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της προβολής της ταινίας στο 60ο φεστιβάλ Καννών ανάγκασαν τον Matthew Mc Conaughey να απολογηθεί «To μόνο που έχω να πω είναι αυτό. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να γιουχάρει όπως και να χειροκροτήσει μια ταινία. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Μου αρέσει η ταινία. Ηταν μια χαρούμενη ημέρα όταν έμαθα ότι βρίσκεται στο Διαγωνιστικό των Καννών. Είναι συναρπαστικό να ξέρω πως θα βρεθώ κάπου για να υποστηρίξω μια δουλεία που έκανα με αυτούς τους ανθρώπους. Αυτό τώρα είναι το επιδόρπιο - ό,τι και να είναι. Ευχαριστούμε που μας δεχθήκατε εδώ. Το διασκεδάσαμε», ενώ ο Gus Van Sant δήλωσε σχετικά: «Αυτή η ταινία έχει τη δική της ζωή. Διάβασα μια κριτική το πρωί και ήταν πολύ απόλυτη. Φαντάστηκα πως όλοι έχουν την ίδια άποψη. Τουλάχιστον ξέρω που στεκόμαστε».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!