GOSSIP

Η κόντρα της Mariah Carey και της Jennifer Lopez έρχεται ξανά στο προσκήνιο [βίντεο]

Πριν από μία δεκαετία είχαν ρωτήσει τη Mariah Carey την γνώμη της για κάποια αστέρια της ποπ μουσικής. Όταν τη ρώτησαν για την Jennifer Lopez εκείνη απάντησε ότι «δεν την γνωρίζω», παίρνοντας το ύφος της divas. Η όμορφη Λατίνα βρέθηκε πρόσφατα στην εκπομπή της Wendy Williams και μίλησε για πολλά και διάφορα θέματα. Όταν η κουβέντα των δύο γυναικών ήρθε για τη ζωή και τη καριέρα της Lopez, ακούστηκε κάπου εκεί και το όνομα της Mariah Carey. 

«Όταν σκέφτομαι το Βέγκας, σκέφτομαι τον Frank Sinatra και τον Elvis Presley και τους ερμηνευτές-σύμβολα» είπε η τραγουδίστρια και συνέχισε: «Πριν υπογράψω το συμβόλαιο μου για να εμφανιστώ στο Βέγκας είδα τα περισσότερα σόου. Είδα την Britney Spears, είδα την Shania Twain. Δεν είδα τη Mariah διότι εκείνη την περίοδο δεν εμφανιζόταν».

Η παρουσιάστρια δεν άφησε να πέσει τέτοιο μαργαριτάρι κάτω και αμέσως ρώτησε «Ποια Mariah» για να θυμίσει στους τηλεθεατές ότι κάτι αντίστοιχο είχε αναφέρει στο παρελθόν η Carey για την Lopez. «Το έχει πει. Η Mariah είναι ξεχασιάρα. Έχουμε συναντηθεί πολλές φορές, αλλά δεν την ξέρω τόσο καλά». Δυστυχώς, όμως, η Mariah Carey συνεχίζει να μην θυμάται την Λατίνα τραγουδίστρια, αφού όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει την υποτιθέμενη διαφωνία της με την Jennifer Lopez, η διάσημη ντίβα δεν δίστασε να πει, «συνεχίζω να μη ξέρω ποια είναι», σύμφωνα πάντα με όσα λέει το TMZ.

Σύμφωνα βέβαια με τις κακές γλώσσες, οι δύο γυναίκες δεν τα πάνε καλά γιατί η J.Lo διατηρούσε κρυφό δεσμό με το τότε άντρα της Mariah και πρόεδρο στη Sony Tommy Mottola.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!