GOSSIP

Ο νέος δίσκος της Lady Gaga μπορεί να είναι κυκλοφορία - έκπληξη

Η ποπ τραγουδίστρια πήρε φόρα, και αφού κέρδισε Χρυσή Σφαίρα για το υποκριτικό της ταλέντο και την συμμετοχή της στο American Horror Story, ετοιμάζεται για νέα εντυπωσιακά βήματα, σαν συνέχεια της διαφορετικής και ταχύτητα εξελισσόμενης καλλιτεχνικής περσόνας που μας παρουσιάζει κάθε φορά.

Στη ραδιοφωνική εκπομπή radio Z100 βρέθηκε καλεσμένη η Lady Gaga, η οποία δήλωσε πως το νέο της άλμπουμ θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα. Το ευχάριστο νέο, όμως, ήρθε λίγη ώρα μετά όταν ένας από τους εκατομμύρια fans της mother monster τη ρώτησε πότε θα κυκλοφορήσει τη νέα μουσική της δουλειά. Η απάντηση της τραγουδίστριας δεν καθυστέρησε να έρθει, λέγοντας: "Tick Tik Tik Tik tick BOOM".

Από τότε και μετά έχουν πάρει φωτιά τα ξένα δημοσιεύματα που θέλουν την ποπ τραγουδίστρια να κυκλοφορεί το νέο single ή ακόμα και το νέο album της σύντομα χωρίς καμία προειδοποίηση. Να θυμίσουμε ότι στη τελευταία της μουσική δουλειά συνεργάζεται με τον Βρετανό τραγουδιστή Elton John για ένα αποτέλεσμα απλό, υπέροχο και σπουδαίο που θα θυμίζει τον πρώτο και δεύτερο δίσκο της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!