GOSSIP

Η Δωροθέα Μερκούρη σε ταινία για τη ζωή του Χριστού!

Η Δωροθέα Μερκούρη είναι μια πολύ όμορφη και αισθησιακή γυναίκα. Ως ηθοποιός, κάνει ένα ακόμη βήμα.

Θα συμμετάσχει στην ταινία «Christ Τhe Lord: Out of Egypt» η οποία αναφέρεται στη ζωή του Ιησού όταν ήταν 7 με 8 χρονών.

Η Δωροθέα θα υποδυθεί την μητέρα του Ελεάζαρ, ο οποίος ήταν ο προπάππος του Ιωσήφ.

Μου είπε "θέλω να κάνεις αυτήν τη σκηνή. Είναι πάρα πολύ δυνατή. Με αυτή ανοίγω την ταινία. Και θέλω μια πολύ δυνατή ηθοποιό..."

Η ηθοποιός περιγράφει στην ελληνική εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» το πώς έγινε η επαφή της με τον σκηνοθέτη της ταινίας Σάιρους Νόουραστεχ για να καταλήξει τελικά να πάρει τον ρόλο: «Το "Christ The Lord" είναι από ένα μυθιστόρημα της Αν Ρις, η οποία έχει πάρει πολλά βραβεία και έχει γράψει πολλά μπεστ σέλερ στην Αμερική. Οπότε ήξερα ποια ήταν η Αν Ρις, αν και δεν είχα διαβάσει το συγκεκριμένο βιβλίο της. Τον σκηνοθέτη τον γνώρισα πριν από δύο χρόνια, μιλήσαμε, διαβάσαμε κάτι μαζί - πάντα αυτό κάνεις, διαβάζεις το κείμενο. Ο σκηνοθέτης σε ακούει πως είσαι όταν το διαβάζεις. "Παίζουμε" εκείνη τη στιγμή. Συναντηθήκαμε στην Τσινετσιτά, στα στούντιο. Όλες οι συναντήσεις έγιναν εκεί. Το έργο έχει λίγους γυναικείους ρόλους, τρεις συνολικά. Όλοι είναι άντρες και παιδάκια. Είναι βασισμένο στα παιδικά χρόνια του Ιησού, στο πώς εκείνος ως παιδί μπορούσε να διαχειριστεί καταστάσεις με αυτήν τη δύναμη... Είναι μία παιδική, οικογενειακή ταινία στην ουσία».

Όσο για το πώς της προτάθηκε ο ρόλος από τον Σάιρους Νόουραστεχ: «Μου είπε "θέλω να κάνεις αυτήν τη σκηνή. Είναι πάρα πολύ δυνατή. Με αυτή ανοίγω την ταινία. Και θέλω μια πολύ δυνατή ηθοποιό...". Του είπα "ναι". Όλα αυτά με e-mail πέρυσι την άνοιξη».

Μιλώντας για τις ταινίες του κινηματογράφου και πόσο έχουν αγαπηθεί από το κοινό μετά την προβολή τους, η Δωροθέα λέει: «Υπάρχουν ταινίες που ακόμα ζουν. Τις βλέπουμε. Έχουν γυριστεί το '50 και ακόμα τις ζούμε... Ελπίζω ότι και αυτή θα είναι μια ταινία που θα έχει μεγάλη ζωή... Όλοι οι ηθοποιοί στην ταινία είναι εξαιρετικοί. Είναι από αυτούς που τους ακούς και νιώθεις το εκτόπισμα του ονόματός τους. Υπάρχουν και ηθοποιοί που παίζουν λίγο, γιατί είναι στο ταξίδι του Ιησού. Και παίζουν πολύ σπουδαίοι ηθοποιοί σε αυτό το ταξίδι... Πάντα ήθελα να παίξω δίπλα σε καταξιωμένους ηθοποιούς».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!