GOSSIP

Adele: Αποκάλυψε ότι έκλαιγε όλη μέρα μετά την άσχημη εμφάνιση της στα Grammy [βίντεο]

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια βρέθηκε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και μίλησε για την πρόσφατη απογοητευτική εμφάνιση της στα μουσικά βραβεία Grammy. 

Έχει μία από τις καλύτερες γυναικείες φωνές που έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια. Κάθε της εμφάνιση πάνω στη σκηνή κλέβει τις εντυπώσεις και τα βλέμματα του κοινού. Στα βραβεία Grammy's αν και είχε λάμψει με την επιλογή του φορέματος της, δυστυχώς δεν έγινε το ίδιο και με την εμφάνιση της πάνω στη σκηνή. Όταν η Adele ανέβηκε στη σκηνή που είχε στηθεί στο Staples Center του Λος Άντζελες, για να ερμηνεύσει το τραγούδι «All I Ask» του Lionel Richie, αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα με τον ήχο με αποτέλεσμα η εμφάνιση της να χαρακτηρισθεί από πολλούς καταστροφική. 

Αφού γύρισε πίσω στο σπίτι, ζήτησε συγνώμη απ' όλους τους fans της μέσα από το προφίλ της στο Twitter και προσπάθησε να εξηγήσει το λόγο της άσχημης εμφάνιση της. Παράλληλα, στην συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή The Ellen DeGeneres Show δεν έκρυψε ότι την επόμενη μέρα δεν σταμάτησε να κλαίει. «Την επόμενη μέρα έκλαιγα, ντράπηκα πολύ. Την άλλη φορά που θα έχω προβλήματα με τον ήχο, θα σταματήσω. Αν έχουμε χρόνο να το ξανακάνουμε, θα το κάνουμε! Διαφορετικά, αντίο», και συνέχισε: «τα μικρόφωνα από το πιάνο έπεσαν στα πλήκτρα, γι αυτό ακούστηκε αυτός ο ήχος».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!