GOSSIP

O Will Smith απαντάει στα αρνητικά σχόλια σε βάρος του Jaden [βίντεο]

Ο έφηβος γιος του ηθοποιού είναι το πρόσωπο της καμπάνιας των γυναικείων ρούχων του Louis Vuitton και πριν ένα μήνα φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες της Κορεάτικης Vogue με δερμάτινη φούστα. 

Ο Will Smith μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή 1Xtra του BBC με παρουσιαστή τον μικρό A. Dot για τον τρόπο που μεγάλωσε τα παιδιά του, Jaden και Willow Smith. 

Διαβάζοντας τις περίεργες συνεντεύξεις που δίνουν κατά διαστήματα και το ιδιαίτερο στυλ που έχουν υιοθετήσει και οι δύο, ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν η ελευθερία της έκφρασης είναι κάτι που τους ενθάρρυνε να έχουν. Τότε ο ηθοποιός με χιούμορ ανέφερε: «Ναι, νομίζω αυτό ήταν λάθος. Μπορεί να το παρακάναμε λίγο».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το πώς νιώθει ως πατέρας για τα αστεία που γίνονται εναντίον του Jaden σχετικά με τις φωτογραφίσεις που έχει κάνει το τελευταίο καιρό. «O Jaden είναι 100% ατρόμητος, μπορεί να κάνει τα πάντα. Σαν πατέρας είναι τρομακτικό, πραγματικά τρομακτικό. Αλλά είναι απόλυτα διατεθειμένος να ζήσει και να πεθάνει με τις δικές του καλλιτεχνικές αποφάσεις και δεν απασχολεί το μυαλό του με το τι θα πει ο κόσμος».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!