GOSSIP

H πρώην σύζυγος του Bowie παλεύει με το πένθος της, ένα μήνα μετά

Ακριβώς ένα μήνα μετά τον τραγικό θάνατο του David Bowie, η χήρα του, η Iman, μοιράζεται με το κοινό και όσους αγάπησαν τον σπουδαίο καλλιτέχνη το δικό της μήνυμα.

Η σπουδαία προσωπικότητα της μουσικής έφυγε πριν ένα μήνα, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο μετά από ενάμιση χρόνο. Σήμερα, η σύζυγός του έδωσε μια εικόνα για το πώς η ίδια έχει επιλέξει να βιώνει την απώλεια.

Ανέβασε ένα απόσπασμα στο Instagram στο οποίο αναγράφεται το εξής: "Κάθε δάκρυ είναι ένας ποιητής, ένας θεραπευτής, ένας δάσκαλος" 

 

A photo posted by IMAN (@the_real_iman) on Feb 10, 2016 at 4:37am PST

 

Το μήνυμα έρχεται μόλις μία ημέρα μετά την είδηση του θανάτου του hairstylist για πολλά χρόνια του Bowie, Teddy Antolin.

Η Iman έσπασε τη σιωπή της για το θάνατο του συζύγου της πριν από λίγες ημέρες, ανεβάζοντας ένα παρόμοιο απόσπασμα το οποίο απευθυνόταν κυρίως στους φανς του διάσημου ζευγαριού και έγραφε  "Αγάπη & Ευγνωμοσύνη».

 

A photo posted by IMAN (@the_real_iman) on Feb 6, 2016 at 9:03am PST

Σύμφωνα με πηγή του E!, η ίδια δηλώνει ότι είναι "καλά" και "έχει δαπανήσει πολύ χρόνο με την κόρη της" και ότι είναι "πολύ συγκινημένη από την υποστήριξη των φίλων και τον θαυμαστών του Bowie". Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Iman ένα μήνα μετά το θάνατο του σπουδαίου καλλιτέχνη.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!