GOSSIP

Ποιος απειλεί πως θα σκοτώσει τα σκυλιά του Johnny Depp;

Ο διάσημος ηθοποιός έχει δύο γλυκούλικα σκυλάκια τεριέ που στην κυριολεξία τα λατρεύει. Ωστόσο κάποιοι απειλούν να τα σκοτώσουν.

Ο γνωστός για τις ζωοφιλικές του θέσεις Johnny βρέθηκε πρόσφατα στην Αυστραλία για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας ταινίας Πειρατές της Καραϊβικής, αλλά έχει περιπέτειες με την αυστραλιανή κυβέρνηση. Ο Depp μετέβη στην χώρα με το προσωπικό του jet και μαζί του πήρε και τα δυο αγαπημένα του σκυλάκια, τα οποία όμως δεν δήλωσε στις αρμόδιες αρχές. «Ο κ. Ντεπ πρέπει να γυρίσει τα σκυλιά του στην Καλιφόρνια αλλιώς θα πρέπει να τους κάνουμε ευθανασία. Έχει μπροστά του 50 ώρες», ανέφερε ο υπουργός Γεωργίας της χώρας Μπάρναμπι Τζόις, ο οποίος προσθέτει «Υπάρχει μια συγκεκριμένη διαδικασία αν θέλεις να φέρεις στη χώρα κάποιο ζώο: παίρνεις άδεια, τα ζωάκια μπαίνουν σε καραντίνα και μετά μπορείς να τα πάρεις». Και καταλήγει «αν κάνουμε εξαιρέσεις για τους σταρ, πως περιμένουμε οι πολίτες να σεβαστούν το νόμο;».

Δίκιο έχει εδώ που τα λέμε. Πάντως σύμφωνα με το Time οι αρχές ενημερώθηκαν για την ύπαρξη των σκύλων επειδή ένας γείτονας του Depp στο σπίτι που του έχει παραχωρηθεί για όσο μείνει στην Αυστραλία, τον κάρφωσε στην αστυνομία.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!