GOSSIP

Η Adele συνεχίζει να σπάει όλα τα ρεκόρ στα charts

Μετά το "Hello", που έσπασε όλα τα ρεκόρ, η Βρετανίδα ερμηνεύτρια κατάφερε να κερδίσει την πρωτιά στο Billboard + Twitter Trending 140 Chart και με το δεύτερο single από το πρόσφατο album της με τίτλο «25».

Ο τελευταίος της δίσκος που κυκλοφόρησε τέλος του Νοεμβρίου συνεχίζει να καταρρίπτει όλα τα ρεκόρ παγκοσμίως, αλλά και στην χώρα μας. Το Hello κατέκτησε την κορυφή σε iTunes, Spotify, Shazam & YouTube σε όλο τον κόσμο, ενώ το 25 είναι το άλμπουμ που ξεπέρασε μόλις σε 11 ημέρες το 1 εκατομμύρια αντίτυπα στη Βρετανία, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχαν οι Oasis.

Το When We Were Young που κυκλοφόρησε τη Παρασκευή σε όλα τα streaming services με την Βρετανίδα τραγουδίστρια σε μια φωτογραφία της παιδικής της ηλικίας ως εξώφυλλο, κατάφερε να κατακτήσει μία ακόμα μεγάλη νίκη της μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα. Να θυμίσουμε ότι το βίντεο κλιπ του κομματιού είχε κυκλοφορήσει μέσα Νοεμβρίου μέσα από το λογαριασμό της ίδιας στο Youtube. 

Το πιο εντυπωσιακό όμως απ' όλα είναι ότι τον τελευταίο καιρό έχει χάσει το λογαριασμό από επιτυχίες και ρεκόρ παρά την απόφαση της να παραμείνει ολόκληρο το τελευταίο album της μη διαθέσιμο σε γνωστά streaming services, όπως τα Spotify, Apple Music, Youtube και Google Play! 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!