GOSSIP

Είναι η Cate Blanchett bisexual;

Πολλά υπονοούμενα άφησε η διάσημη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε για το περιοδικό Variety.

Η Cate που φιγουράρει στο εξώφυλλο του νέου τεύχους μίλησε κυρίως για τη νέα της ταινία Carol που συμμετέχει στο φετινό φεστιβάλ των Καννών (είναι και από τα φαβορί για Χρυσό Φοίνικα) και στην οποία υποδύεται μία bisexual.

H δημοσιογράφος τη ρώτησε: «αυτή ήταν η πρώτη σας φορά που βρεθήκατε τόσο προσωπικά κοντά με μια γυναίκα; ». και η 45χρονη Cate απάντησε: «Στις ταινίες ή στην πραγματική ζωή;» και πρόσθεσε: «Ναι έχω βρεθεί πολλές φορές». Τώρα όποιος κατάλαβε...κατάλαβε. Θυμίζουμε βέβαια πως η Cate είναι παντρεμένη και εχει και πολλά παιδιά.

Στην ίδια συνέντευξη η Cate δήλωσε πως δε θα μπει ποτέ στο twitter γιατί θεωρεί αυτά τα πράγματα εθιστικά και φοβάται πως θα καταλήξει σε κλινική αποτοξίνωσης, ενώ τοποθετήθηκε και για το θέμα της αντιφεμινιστικής στάσης του Hollywood που πληρώνει λιγότερα τις γυναίκες ηθοποιούς σε σχέση με τους άνδρες. Χαρακτηριστικά είπε «Πρέπει να κάνουμε κάτι όλες οι γυναίκες. Σε ποιά βιομηχανία υπάρχει ισότητα στους μισθούς. Γιατί η βιομηχανία του Hollywood περιμέναμε να διαφέρει».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!